Cautare

15554 de rezultate pentru "rica raducanu isi repara ceasul la ceasornicar catalin vardianu" (4.09 secunde)
Potrivit Cancan.ro, cantaretul Catalin Crisan si sozia sa au suferit rani minore in urma unui accident rutier. Ei au fost preluati imediat de o ambulanta si transportati la Spitalul din Ploiesti pentru investigatii.
Localitatea Topesti, Gorj, a primit distinctia de "sat european" in urma unui concurs lansat la nivel national de Delegatia Uniunii Europene in Romania si postul national de televiziune.
O insiruire halucinanta de evenimente-soc, premiere politice, succese (putine), esecuri si conflicte totale a zguduit anul politic 2011 la nivel national.
Umorul fin sau acid, figurile de stil, umorul involuntar, ironia, autopersiflarea, bancurile, jocurile de cuvinte, comicul de situatie, asocieri ilare si impunsaturi colegiale au fost stranse de Mediafax, din mii de stenograme publicate de Senat si Camera Deputatilor, pentru a arata si cealalta fata celor pe care ii alegem o data la patru ani.
Acum, Traian Basescu fuge de responsabilitate si incearca sa isi creeze o noua platforma, de opozitie, fata de propriul partid. Ani de zile insa el a tras dupa el PDL in toate structurile posibile si a dat la o parte, de fiecare data, proceduri si legi.
Mai multe intalniri recente ma provoaca la o discutie mereu amanata.
Mai multe intalniri recente ma provoaca la o discutie mereu amanata.
Victor Ponta, la ceas de bilant:
"Eu nu pot face parte dintr-o lume in care barbatii isi imbraca sotiile ca pe niste femei usuratice, ajutandu-le sa puna in evidenta lucrurile care ar trebui pretuite. ... O lume in care femeile nu isi mai doresc copii, iar barbatii nu isi mai doresc o familie...
Alina Gorghiu si PNL le-au spus romanilor sa isi ia gandul de la cresteri de salarii. PSD a trecut in Comisiile reunite de Buget si Munca din Parlament mai multe amendamente la Ordonanta 20/2016 care prevad cresteri cu 15% a salariilor din Educatie si Sanatate.
www.la-psiholog.ro informeaza: ... Daca vrei masaje seara cu ulei nu il certa ca a lasat capacul la toaleta ridicat sau ca nu a dus gunoiul.
Vremea de afara inspira pe toata lumea la vacanta de vara. ... Dar nu te grabi sa-ti faci bagajele pana nu dai o raita si pe la magazine de beauty si in farmacii, sa-ti cumperi cele trebuincioase infrumusetarii.
Pentru botosanenii care se descurca cu greu de la o zi la alta sau chiar si pentru cei mai instariti, este greu de inteles gestul complet dezinteresat lui Durigen Eberhard, germanul care, de cincisprezece ani nu pridideste sa aduca, de la mii de kilometri departare, ajutoare in judet si in municipiu.
In aceasta zi speciala, Pro Tv a fost lider absolut de audienta la nivelul intregii zile, atat pe publicul din mediul urban, cat si pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani.
La aceasta parte s-a adaugat si cursul de social media de la DallesGo unde merg de 3 luni si am inteles mai bine mecanicile care stau in spatele comunicarii pe retelele de socializare (by the way, foarte bun cursul, multumesc, Monica Jitariuc, pentru deschidere si atentie la informatii si nuante pretioase!).
"Cum isi bate joc Guvernul de agentii economici".
Dar intr-o zi ii veni ceasul sa moara. ... Sa tii minte de la mine: ... Sa nu te iei la lupta cu el, ocoleste-l! Spunand aceste vorbe, batranul tigru isi dadu sufletul.
Iulia Zeana - medic dentist la Dentem - clinica de estetica dentara si implantologie din Bucuresti Dr.
Le repara, vopseste si spala in fiecare zi. Sunt ca niste batrane doamne, din inalta societate, care, in zi de sarbatoare, isi etaleaza rochiile cu dantela sub privirea atenta a majordomului care le serveste cu benzina proaspatasi vasilina pentru obositele lor articulatii.
Persoana care va visa ca pierde bani, in caz contrar, isi va pierde din energie, din putere ori va pierde o calitate deosebita, deci aici totul se rezuma la valorile sufletesti, la potenta sau impotenta, la pierdere sau la castig, la saracie sau la bogatie.
google-analytics.com